Contact

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke hulpvraag, schroom niet en laat het ons weten!

Contactformulier

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

Adres

Bijlmerdreef 100
1102 CT Amsterdam
Gelegen nabij Arena station (gratis parkeren)

E-mail

info@toppersonderwijs.nl

Telefoonnummer

06 48 91 54 45

Veelgestelde vragen

Toppers onderwijs heeft oog voor elke leerling.

We doen dit werk met liefde en passie. Bij ons staat leuk leren voorop. We creëren een gevoel van veiligheid door onze warme, huiselijke inrichting en onze persoonlijke aanpak.

Juf Denise heeft al meer dan 5 jaar ervaring in bijles geven en meer dan 23 jaar ervaring in het basisonderwijs. Uw kind krijgt begeleiding van een leerkracht en/of onderwijsassistent.

U kunt uw kind inschrijven vanaf groep 3.

Na de inschrijving wordt er aan de hand van observaties en resultaten (of plannen) van school een plan van aanpak gemaakt. Gedurende 3 tot 4 maanden wordt aan dit plan gewerkt. Vervolgens volgt er een tussenevaluatiegesprek.Tijdens dit gesprek bespreken wij welke doelen behaald zijn. Voor de zomervakantie volgt een eindevaluatie gesprek. Ons doel is dat uw kind een mooie stijgende lijn laat zien.

Na meer dan 5 jaar ervaring in het geven van bijles, merken wij dat dit voor de meeste kinderen het prettigst werkt. Kinderen zijn enthousiast om naar de les te komen en blijven gemotiveerd. Dit is bevordelijk voor hun voortgang. Tevens creëren we op deze manier een soortgelijke situatie als op school. Uw kind moet zijn aandacht verdelen, wachten op zijn/haar beurt, samenwerken. Etc. U kunt het vergelijken met school maar dan een miniklas en het voordeel is dat uw kind toch alle aandacht krijgt, omdat het kleinschalig is. Indien u toch individuele bijles wenst, neem contact op en samen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

Het is altijd goed om hoge verwachtingen te hebben en te willen gaan voor het uiterstste. Ons motto is the sky is the limit..ons doel is dat we bij alle Toppers hun top bereiken.

We zullen ons daarvoor voor 100% inzetten.

Dat gezegd hebbende merken we dat ouders vaak het idee of gevoel hebben dat hoe hoger een advies is, hoe beter hun kind het op school doet. Wij geloven dat elk kind uniek is en de top op zijn of haar eigen manier bereikt.

Indien uw kind een lager advies krijgt dan havo of vwo en uw kind heeft alles gegeven, kunnen wij volmondig zeggen dat uw kind een echte TOPPER is en hopelijk kunt u dat ook!