ERVARINGEN

Jair

Mijn zoon vindt het heel leuk om naar bijles te gaan. Hij kreeg eerst individueel bijles. Dat vond hij niet zo leuk. Ik hoorde via mijn buurvrouw over Toppers. Nu zijn er ook andere kinderen. Hij heeft zelfs nieuwe vrienden gemaakt. De groepen zijn gelukkig niet te groot en de juffen zijn lief en geduldig. Dat laatste ben ik tijdens het oefenen met mijn zoon niet altijd. Ik ben blij dat hij elke week naar Toppers gaat voor extra bijles. Zijn juf ziet ook vooruitgang.

Moeder van Jair 

Senna en Devin

Wat ik zo leuk vind aan Toppers is dat ze dezelfde methodes gebruiken die mijn kinderen ook op school krijgen. Het is herkenbaar voor ze. De juffen oefenen wat mijn kinderen de volgende dag op school krijgen. Of herhalen wat ze al hebben gekregen. Dat is echt handig! Waar ik ook blij mee ben, is dat de juffen ook contact onderhouden met school. Ze werken samen en dat is heel fijn.

Groetjes Nadia  

Cindy

Vroeger vond ik huiswerkbegeleiding niks voor kleintjes, maar we hoorde dat het voor Cindy wel goed zou zijn. Ik heb zelf niet altijd tijd om thuis te oefenen. De juf van haar klas heeft samen met juf Denise gewerkt. Ze was heel positief over haar. Ik ben zeer tevreden. Wat ik ook prettig vind is dat ik regelmatig filmpjes en foto’s krijg. Ik mocht ook een paar keer meekijken tijdens de les. Het gaat erg goed met Cindy op school. Ze is goed vooruit gegaan. Na de vakantie gaat ze naar groep 3 en kan al een beetje lezen en schrijven.

Groetjes Jessica

Caitlin

Ik was op zoek naar individuele bijles voor mijn dochter. Juf Denise gaf aan dat ze bijles in groepjes aanbood, maar ik had goede verhalen gehoord. Ik mocht meekijken tijdens de les. Ze gaat bij alle kinderen langs en de kinderen kunnen ook alleen werken. Eigenlijk net als op school, maar dan in een kleiner groepje. De kinderen werken niet alleen uit boeken. Ze gaat ook met ze naar buiten om kloksommen te oefenen of ze oefent breuken met stukjes koek. Zo komt mijn dochter het beste tot leren. Zij moet het kunnen zien, vastpakken en doen.  Daarna krijgt ze een werkblad of een toets om te kijken of ze het begrepen heeft. Ik ben blij met deze manier van werken en mijn dochter ook.

Moeder Caitlin

Celine

Celine haar resultaten zijn altijd goed geweest. Toen zij in groep 7 zat, ging dit i.v.m. privéomstandigheden minder. In groep 8 zijn we gestart met bijles. 2x per week ging zij naar de lessen. In januari kregen we haar voorlopig advies te horen. VMBO TL. We hadden al een school uitgezocht en hoopten op een HAVO advies, maar moesten nu op zoek naar een andere school. Ondertussen bleef zij bijles volgen. Toen kwam in mei dat spannende moment. Stiekem hoopten we toch op HAVO advies. We kregen de uitslag 541! De leerkracht had gemerkt dat ze de laatste maanden vooruit was gegaan. Uiteindelijk kreeg ze zelfs HAVO/VWO advies en kon ze naar de school die haar 1e voorkeur had.
Dankzij de bijlessen is bij Celine eruit gekomen wat er al die tijd in zat!

Moeder van Celine