Jair

Mijn zoon vindt het heel leuk om naar bijles te gaan. Hij kreeg eerst individueel bijles. Dat vond hij niet zo leuk. Ik hoorde via mijn buurvrouw over Toppers. Nu zijn er ook andere kinderen. Hij heeft zelfs nieuwe vrienden gemaakt. De groepen zijn gelukkig niet te groot en de juffen zijn lief en geduldig. Dat laatste ben ik tijdens het oefenen met mijn zoon niet altijd. Ik ben blij dat hij elke week naar Toppers gaat voor extra bijles. Zijn juf ziet ook vooruitgang.
Moeder van Jair 

Senna en Devin

Wat ik zo leuk vind aan Toppers is dat ze dezelfde methodes gebruiken die mijn kinderen ook op school krijgen. Het is herkenbaar voor ze. De juffen oefenen wat mijn kinderen de volgende dag op school krijgen. Of herhalen wat ze al hebben gekregen. Dat is echt handig! Waar ik ook blij mee ben, is dat de juffen ook contact onderhouden met school. Ze werken samen en dat is heel fijn.
Groetjes Nadia  

Cindy

Vroeger vond ik huiswerkbegeleiding niks voor kleintjes, maar we hoorde dat het voor Cindy wel goed zou zijn. Ik heb zelf niet altijd tijd om thuis te oefenen. De juf van haar klas heeft samen met juf Denise gewerkt. Ze was heel positief over haar. Ik ben zeer tevreden. Wat ik ook prettig vind is dat ik regelmatig filmpjes en foto’s krijg. Ik mocht ook een paar keer meekijken tijdens de les. Het gaat erg goed met Cindy op school. Ze is goed vooruit gegaan. Na de vakantie gaat ze naar groep 3 en kan al een beetje lezen en schrijven.
Groetjes Jessica